Fjällturné, 25 Juli

Här kommer ett inlägg från den 25 Juli, internet anslutningen har varit dålig här därför kommer det nu. Bättre sent än aldrig!

 


Hela gänget innan avfärd upp på fjälletJag och lill-kusin Kristoffer med en del av fångsten

Nu sitter jag i Tärnafjällen i vår stuga, just hem kommen från drygt ett dygn på fjället. Vi har vandrat, fiskat och sovit i tält.Vi har även slagits med mygg och knott, men haft tur då blåsten har hållt dom flesta krypen borta. Det har varit en riktigt härligt tur, helt klart en av sommarens höjdpunkter. Fiskelyckan har vi också haft med oss. Hela gänget bestående av sju personer lyckades tillsammans dra upp 18 fiskar var av 15 öringar och 3 rödingar. Inga jättesmå fiskar är det vi har fått, tidigare år har dom varit betydligt mindre. Den minsta var nog runt 0,3kg, men många var helt klart större. Dom största vägde runt kilot. En god middag på detta så kommer i alla fall jag sova riktigt gott i natt.

 


Kommentarer
Postat av: Sven

D 200 klarar du dej länge med. Så länge att D 300s hinner bli utgången eftersom den har några år på nacken (Testad 2009-09-03 på Cyberphoto). Ett tips är att åka som en vinthund i vinter och hoppas att någon framsynt sponsor lättar på plånboken. Då kanske fullformat kan bli aktuellt (D 800).

2012-07-30 @ 22:39:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback