Hem till Piteå


Nu börjar vintern närma sig, det finns redan nu skidspår på en del håll i Sverige bl.a. i Kiruna och Bruksvallarna.

Nu är även denna vecka snart förbi, tiden rullar på snabbt som vanligt. I Helgen som var, var jag hem till Piteå på en snabbvisit och hämtade ny energi som ska räcka ända fram till höstlovet som är vecka 44. Jag hade en skön helg hemma där jag fick träffa min underbara pojkvän. Hemma i hans ny byggda hus så hann jag fixa och ordna en hel del saker, bland annat så färdigställde jag i tvättstugan där hyllor skulle upp på väggen och saker skulle ställas på sin plats. Nu hänger det även gardiner i gästrummet och ett nytt skrivbord dit ställt. För varje liten sak som blir klar så blir det mycket mer hemtrevligt. Jag tycker att det är så himla roligt att få pyssla på i huset. Det bästa var nog ändå ankomsten till Piteå. Jag hade inte berättat för Andreas att jag skulle komma hem, så när jag klev in genom dörren så fick han sig en riktig överraskning. Hade kunnat göra vad som helst för att igen få se den min han hade när han fick se mig!

Träningen flyter på bra. Förra veckan var vi som tidigare nämnt i Vålådalen på läger med skolan. Det blev ett riktigt toppen läger, vi hade tur med vädret och det blev många väl genomförda pass. Denna vecka är en så kallad låg vecka, men det blir ändå en del tuffa pass. I morgon ska vi springa det omtalade Hallsta-testet där vi springer efter en grusväg som leder oss upp i slalombacken. Sist jag sprang det testet var för att par veckor sedan, då var det första löp-intervallpasset sedan i början av sommaren så då blev det inget personligt rekord direkt. Imorgon hoppas jag definitivt på en bättre tid!

Just nu sitter jag i min lilla, men mysiga lägenhet. Jag har just gjort en del läxor som hade bildats på hög under förra veckan då vi var borta. Jag har även nyligen plockat ut kladdkakemuffins ur ugnen som nu står på bänken och osar en fantastisk doft. Kanske kan dom ge mig lite extra energi till imorgon!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback